Salt Switch erinevad maitsed ja omadused

Salt Switch veipid on unikaalsed elektroonilised sigaretid, mis on mõeldud ühekordseks  kasutamiseks. Tegemist on esmaklassilise tootega, mis pakub lisaks mugavusele laia maitsete  valikut. Sari sisaldab hämmastavad ja ebatavalisi maitsekombinatsioone, mis võivad üllatada  ja vallutada ka nõudlikuima kliendi. Pouchy.eu veebipoest on võimalik tellida näiteks selliseid  maitseid nagu jäine õun, mee-greibi tee, jäine banaan, mustika-maasika, jäine virsik, maasika 

litši, energiajook, jäine mango jpt. 

Salt Switch veip on pärast pakendist eemaldamist koheselt kasutusvalmis. Pärast esimese pahvi  võtmist hakkab seade automaatselt tööle. Juba esimesest hingetõmbest on tunda eelistatud  maitse hõrku auru, mis pakub maitsemeeltele tõelist naudingut. Veip on mõeldud 450 pahviks  ning lakkab pärast seda iseenesest töötamast. Pahvide lõppemisel hakkab toote alumises osas  olev pisike sinine indikaator vilkuma. Korpuse sees on sisse ehitatud aku, mis tahab seadme  töö kogu kasutusaja jooksul ning kuulu uuesti kasutamiseks. Miniatuurse korpuse sees on lisaks  kapsel mahuga kaks liitrit, mis sisaldab aromaatset vedelikku. See kuumeneb pihusti mõjul  ning muutub sisseehitatud aurusti abil kergeks lõhnavaks auruks. Iga Salt Switch toode kasutab  suletud tüüpi süsteemi, mis on iseloomulik ainult antud kaubamärgile. Tänu sellele on seadme  töö reguleeritud selliselt, et tarbija saab piisava koguse auru, mis võimaldab nautida hõrgutavat  valitud maitset juba esimesest sissetõmbest. 

Salt Switch nimi tuleneb selle sees kasutatavast nikotiini soolast ehk nikotiini soolaalusest.  Kuigi see aine on tuntud juba pikka aega, saavutas see paljudes riikides populaarsuse alles paar  aastat tagasi. Nikotiinisoolade peamise eelis on happesuse tase (pH), mis on inimkehale kõige  lähedasem. Seetõttu ei imendu soolanikotiin mitte ainult kiiremini, vaid rahuldab kiiremini ka  nikotiininälga. Tutvu erinevate Salt Switch toodetega Pouchy.eu kodulehel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga